Traiteur aan huis Vlaams-Brabant

Traiteur aan huis in Vlaams-Brabant Gevonden!

Party Eventing is uw traiteur in Vlaams-Brabant voor uw bedrijfsevenement, een communie, een verjaardagsfeest of een babyborrel. Wij organiseren uw feest waar u zelf 100% kan genieten, terwijl een kok aan huis overheerlijke gerechten op tafel tovert. Geen zorgen om tafels, stoelen of voldoende servies, want bij Party Eventing kan u al uw feestmateriaal huren. Wij rollen met de glimlach de mouwen op, om uw feest tot in de puntjes te regelen. Sit back, relax and party!

Welkom bij Party Eventing, uw traiteur aan huis of op locatie. Vanuit Tienen werken wij voor particulieren en bedrijven in Vlaams-Brabant en omstreken.


Traiteur Vlaams-Brabant: van koud buffet tot verfijnd diner

Party Eventing prikkelt uw smaakpapillen met lekkere hapjes, verfijnde hoofdgerechten en tongstrelende desserts. Wij werken met dagverse ingrediënten, altijd! Vegetarisch opties? Gluten- of lactosevrij? Geen probleem, wij houden overal rekening mee. Van pittige pasta’s tot verrassende meatballs, de cateringformules zijn eindeloos. In buffet of opgediend aan tafel? Aan u de keuze! Uw gasten proeven van een hoogstaande keuken, elk feest opnieuw. Smullen maar! 

Party Eventing is uw traiteur aan huis in Vlaams-Brabant voor huisbereide feestconcepten. Onze kenmerken? Verrukkelijke smaken en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.


Catering service in Vlaams-Brabant: van 10 tot 1.000 gasten

Een bescheiden feestje of een gastenlijst van 1.000 mensen? Geen evenement is te groot voor Party Eventing. Als traiteur komen wij graag bij u aan huis of op locatie koken. Ook voor een professionele bediening kan u op ons rekenen. Zo heeft u uitgebreid de tijd om te ontspannen en bij te praten met uw gasten. Komt u de gerechten liever zelf afhalen? Of leveren wij uw traiteurgerechten aan huis, zodat u meteen aan tafel schuift? Perfect mogelijk! Wij luisteren naar uw wensen en kiezen voor de formule die bij u past.

Op zoek naar een traiteur in Vlaams-Brabant die de lekkerste gerechten aan huis brengt of voor een chef aan huis zorgt? Search no more! Vul ons aanvraagformulier in en wij contacteren u graag.

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Party Eventing. Mobiele Catering. It's all about your flavour!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x