De bedrijfsbar

De bedrijfsbar

Bedrijfsevenementen organiseren we omwille van verschillende redenen. We willen dat onze medewerkers een leuke tijd beleven, we willen ambassadeurs creëren voor ons bedrijf of merk, mensen met elkaar verbinden, elkaar leren kennen op een meer ontspannen manier… Dit doen we met het oog op meer rentabiliteit want vele studies hebben al uitgewezen dat happypeople@work lonend is.

De coronacrisis stelt ons op dat gebied voor een gigantische uitdaging. We geloven persoonlijk niet dat online ooit offline zal kunnen evenaren laat staan vervangen maar niets doen blijft ook geen optie. Daarom lanceren wij de bedrijfsbar. 

Op vrijdagavond open je een online room en alle medewerkers van je bedrijf melden aan. Overdag heeft PartyEventing ze reeds verrast met een aperoplank en een drankje met een bijgevoegde boodschap van de CEO. Jullie klinken samen op de aflopen werkweek, behaalde target, het eindejaar of een Nieuwjaar met hopelijk minder corona. Ondanks de moeilijke tijd mogen we niet vergeten dat er nog steeds heel erg veel is om te vieren. Pimp gerust de bar op met een ludieke quiz of een muzikaal spel. Je zou verbaast zijn hoe lang er nog over deze avond gesproken wordt!

Verschillende aperoschotels: 

Breugelse aperoschotel

Italiaanse aperoschotel

Chips en dips schotel

Verschillende dranken:

Gin & tonic / Cava / Champagne / Wijn / Bier – Ook non alcoholische alternatieven zijn mogelijk

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Party Eventing. Mobiele Catering. It's all about your flavour!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x