Bestelling breakfast box

Wil je je medewerkers bedanken voor hun flexibiliteit tijdens de coronacrisis? De thuiswerkers een hart onder de riem steken omdat ze zich blijven inzetten? Het groepsgevoel versterken, zonder het team effectief samen te brengen? 

Party Eventing denkt outside the box en verrast je werknemers met een heerlijk ontbijt aan huis. Een extra portie vitaminen en meteen een smakelijke kickstart van hun werkdag! 


Overheerlijke ontbijtservice aan huis

Krakende pistolets, een portie fris fruit, zachte yoghurt … Party Eventing zorgt voor je werknemers voor een 5* ontbijt in de veiligheid van hun home office. Iedere ontbijtbox wordt zorgvuldig samengesteld met dagverse ingrediënten en koffiekoeken die recht uit de oven komen. Een gezonde vitaminenboost of een box voor zoetebekken? Jij kiest de formule, wij bakken, snijden en leveren met de puntjes op de i. Genieten maar!

Ontdek onze verschillende ontbijtboxen voor bedrijven:

The healthy


2 mini-pistolets met humus

Vers fruit

Granola met yoghurt

Eiersalade

Confituur


€ 18 per persoon

Continental


2 mini-pistolets met beleg

1 sandwich

2 mini-koffiekoeken

Vers fruit

Yoghurt


€ 25 per persoon

Guilty pleasure


3 mini-pistolets met beleg

1 sandwich

2 mini-koffiekoeken

Mini-donut

Cake

Verschillende soorten vers fruit

Yoghurt en pudding


€ 31 per persoonOvenverse ontbijtmand bestellen voor bedrijven

Onze ontbijtmanden zijn te verkrijgen vanaf 10 boxen. Bestelling doorgegeven? Super! Binnen de 48 uur kunnen je collega’s duimen en vingers aflikken. We leveren het ontbijt in afzonderlijk verpakte dozen op één centraal punt zodat je ze zelf kan verdelen, of we zetten ze voor een kleine meerprijs af bij je medewerkers thuis. Van Brugge tot Lommel: onze service kent geen grenzen. De ochtendstond had nog nooit zoveel goud in de mond!

Party Eventing tilt de belangrijkste maaltijd van de dag naar the next level. Een opsteker voor de teamspirit, zelfs vanop afstand. Smullen maar! 

Ontbijt laten leveren bij je collega’s? Bestel via onderstaand formulier

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Party Eventing. Mobiele Catering. It's all about your flavour!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x