Foodtruck huren Namen

Foodtruck huren Namen van Party Eventing? Wij zorgen voor het lekkerste eten op jouw event. Wij zijn uw kok aan huis, uw traiteur, uw cateraar, uw foodtruck, uw partyplanner die op elk feestelijk moment in uw leven zorgt voor lekker eten en een vlotte bediening.

Foodtruck huren Namen met frietjes?

Een foodtruck huren Namen met frietjes? Een geurig goudgeel pakje friet met een vleugje mayonaise, tartaar of ketchup. Ruikt u het al? Proeft u het al? Niet voor niets zijn frieten van onze foodtruck onze nationale trots én de ideale snack op uw feest of event. Bij Party Fries worden ze vers en op de juiste temperatuur gebakken in kwaliteitsolie om tot hét perfecte pakje friet te komen.

Foodtruck huren Namen met hamburgers?

Het sissende geluid van een sappige hamburger op de grill. De oh zo verleidelijke geur van gebakken uien. Knapperige broodjes die doormidden worden gesneden. Een selectie sauzen voor een perfecte topping. Alle ingrediënten zijn aanwezig om de beste hamburgers te serveren aan uw gasten. Contacteer ons dus snel om een foodtruck te huren in Namen. 

Foodtruck huren Namen met pizza?

Een pizza margherita, een pizza quattrostagioni of een luxepizza met parmaham, parmezaan en rucola? De geuren van knapperige pizza’s en van zonnige Italiaanse kruiden… la dolce vita! Niets is lekkerder dan een vers op steen gebakken pizza, een instante smaakbom geliefd door groot en klein op elk feest en evenement.

Foodtruck huren Namen met pasta?

Organiseert u een verjaardagsfeest, een lentefeest, een communiefeest, een Italiaanse avond, een bedrijfsfeestje, een opendeurdag of een professioneel klantenevent? De zon kunnen we niet garanderen, maar met onze mobiele pastabar brengen we de gezellige Italiaanse warmte naar u toe!

Foodtruck huren Namen met barbecue?

Een zwoele zomerdag, ijsgekoelde rosé, het aroma van Provençaalse kruiden en geroosterd vlees op de barbecue. Dat is het ideale scenario voor uw BBQ. Met Party Eventing nemen wij met veel plezier de volledige organisatie van uw barbecue over zodat u zich kan concentreren op uw gasten en heerlijk kan meegenieten.

Foodtruck huren Namen met andere gerechten?

Op zoek naar een ander gerecht? Niet getreurd! Bij Party Eventing hebben we heel veel verschillende formules. Zoek je iets specifiek? Dan kan je nog steeds contact opnemen om samen een oplossing te bedenken!

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Party Eventing. Mobiele Catering. It's all about your flavour!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x