Foodtruck huren Luik

Foodtruck huren Luik van Party Eventing? Wij zorgen voor het lekkerste eten op jouw event. Wij zijn uw kok aan huis, uw traiteur, uw cateraar, uw foodtruck, uw partyplanner die op elk feestelijk moment in uw leven zorgt voor lekker eten en een vlotte bediening.

Foodtruck huren Luik met pizza?

Een pizza margherita, een pizza quattrostagioni of een luxepizza met parmaham, parmezaan en rucola? De geuren van knapperige pizza’s en van zonnige Italiaanse kruiden… la dolce vita! Niets is lekkerder dan een vers op steen gebakken pizza, een instante smaakbom geliefd door groot en klein op elk feest en evenement.

Foodtruck huren Luik met pasta?

Organiseert u een verjaardagsfeest, een lentefeest, een communiefeest, een Italiaanse avond, een bedrijfsfeestje, een opendeurdag of een professioneel klantenevent? De zon kunnen we niet garanderen, maar met onze mobiele pastabar brengen we de gezellige Italiaanse warmte naar u toe!

Foodtruck huren Luik met barbecue?

Een zwoele zomerdag, ijsgekoelde rosé, het aroma van Provençaalse kruiden en geroosterd vlees op de barbecue. Dat is het ideale scenario voor uw BBQ. Met Party Eventing nemen wij met veel plezier de volledige organisatie van uw barbecue over zodat u zich kan concentreren op uw gasten en heerlijk kan meegenieten.

Foodtruck huren Luik met andere gerechten?

Op zoek naar een ander gerecht? Niet getreurd! Bij Party Eventing hebben we heel veel verschillende formules. Zoek je iets specifiek? Dan kan je nog steeds contact opnemen om samen een oplossing te bedenken!

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Party Eventing. Mobiele Catering. It's all about your flavour!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x