Pizza foodtruck

offerte pizza foodtruck

Een pizza margherita, een pizza quattrostagioni of een luxepizza met parmaham, parmezaan en rucola? De geuren van knapperige pizza’s en van zonnige Italiaanse kruiden… la dolce vita! Niets is lekkerder dan een vers op steen gebakken pizza van onze pizza foodtruck. Een instante smaakbom geliefd door groot en klein op elk feest en evenement. 

Pizza foodtruck aan huis

Een pizza foodtruck met buffet waar uw gasten naar hartenlust en à volonté van kunnen smullen? Onze pizzakoks zorgen ervoor dat uw buffet steeds gevuld staat met een lekker assortiment pizza’s. Heeft u speciale wensen of voorkeuren? Dan maken wij uw persoonlijke lievelingspizza ter plaatse met de ingrediënten en toppings naar keuze. Al onze pizza’s worden op steen gebakken in de pizza foodtruck, knapperig krokant zoals het hoort.

Pizza foodtruck & pasta catering

Pizza en pasta, een topcombinatie voor een zuiders event of feest. Party Eventing maakt verse lasagne, spaghetti met huisbereide bolognaise saus, penne met vis en groentjes of macaroni met ham en romige kaassaus… Bespreek de mogelijkheden met Party Eventing, want wij hebben voor elk evenement een aangepaste formule. Italië komt naar u toe met de pizza foodtruck & pasta catering!

PIZZA FOODTRUCK:

Formules:

  • Budget: tomatensaus, mozzarella, tomaat, ajuin, champignons, ham, paprika
  • Basis: budget + ananas, scampi, spek
  • Standaard: basis + chorizo, courgette
  • Deluxe: standaard + parmaham, rucola, parmezaanse kaas

Extra info:

  • Bij de per stuk formule moet er een minimum afname zijn van 20 pizza's
  • Extra ingrediënten op aanvraag
  • Korting 10 % bij een afname vanaf 500 stuks of vanaf 200 personen

 

offerte pizza foodtruck

foto's

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Party Eventing. Mobiele Catering. It's all about your flavour!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x