Foodtruck op locatie

Onze foodtruck op locatie zorgt voor het lekkerste eten. Wij zijn uw kok aan huis, uw traiteur, uw cateraar, uw foodtruck op locatie, uw partyplanner die op elk feestelijk moment in uw leven zorgt voor lekker eten en een vlotte bediening. Bovendien kan je bij ons ook altijd terecht om feestmateriaal te huren.

Foodtruck op locatie met hamburger of frietjes?

We hebben een foodtruck op locatie met frietjes en eentje speciaal voor hamburgers. Wij verwennen u en uw gasten, van 10 tot 10.000 genodigden, bij u thuis, op kantoor of op locatie met de lekkerste frietjes en hamburgers.  Let’s get the party started!


foodtruck op locatie frieten

Een geurig goudgeel pakje friet met een vleugje mayonaise, tartaar of ketchup. Ruikt u het al? Proeft u het al? Niet voor niets zijn frieten van onze foodtruck op locatie onze nationale trots én de ideale snack op uw feest of event. Bij Party Fries worden ze vers en op de juiste temperatuur gebakken in kwaliteitsolie om tot hét perfecte pakje friet te komen.


foodtruck op locatie hamburger

Het sissende geluid van een sappige hamburger op de grill. De oh zo verleidelijke geur van gebakken uien. Knapperige broodjes die doormidden worden gesneden. Een selectie sauzen voor een perfecte topping. Alle ingrediënten zijn aanwezig om de beste hamburgers te serveren aan uw gasten met onze foodtruck op locatie.

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Party Eventing. Mobiele Catering. It's all about your flavour!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x