De foodtruck aan huis voor uw evenement

Met de foodtruck aan huis van Party Eventing zorgen wij voor het lekkerste eten op jouw event. Wij zijn uw kok aan huis, uw traiteur, uw cateraar, uw foodtruck, uw partyplanner die op elk feestelijk moment in uw leven zorgt voor lekker eten en een vlotte bediening. Bovendien kan je bij ons ook altijd terecht om feestmateriaal te huren.

Foodtruck aan huis met hamburger of frietjes?

We hebben een foodtruck met frietjes en eentje speciaal voor hamburgers. Wij verwennen u en uw gasten, van 10 tot 10.000 genodigden, bij u thuis, op kantoor of op locatie met de lekkerste frietjes en hamburgers.  Let’s get the party started!


foodtruck frieten

Een geurig goudgeel pakje friet met een vleugje mayonaise, tartaar of ketchup. Ruikt u het al? Proeft u het al? Niet voor niets zijn frieten van onze foodtruck onze nationale trots én de ideale snack op uw feest of event. Bij Party Fries worden ze vers en op de juiste temperatuur gebakken in kwaliteitsolie om tot hét perfecte pakje friet te komen.


foodtruck hamburger

Het sissende geluid van een sappige hamburger op de grill. De oh zo verleidelijke geur van gebakken uien. Knapperige broodjes die doormidden worden gesneden. Een selectie sauzen voor een perfecte topping. Alle ingrediënten zijn aanwezig om de beste hamburgers te serveren aan uw gasten met onze foodtruck aan huis.

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Party Eventing. Mobiele Catering. It's all about your flavour!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x